Madam Græskar - out of Madagascar
Om

Madam Græskar importerer og sælger kunsthåndværk fra Madagaskar, en fantastisk smuk og spændende ø, hvor størstedelen af befolkningen er beskæftiget i primære erhverv. De lever i og af naturen og bruger dens materialer til fremstilling af vidunderlig brugskunst. Så udover at berige det danske marked med flotte kurve, tasker, tørklæder mm. skaber vi også afsætningsmuligheder og derfor arbejdspladser for gassiske familier fra landet.


Baggrund

Ideen til Madam Græskar er opstået, efter at vi har boet 7-9 år på Madagaskar, hvor vi også lærte hinanden at kende. Vi er dybt betagede af øen, befolkningen og dens brugskunst, som har masser af anvendelsesmuligheder såvel på Madagaskar som i

Danmark. Og efter endnu en rejse til ”paradisøen” i marts 2014 var vi klar til at stifte Madam Græskar ApS.


Koncept

Vi rejser selv ned og udvælger vores kollektion, som i høj grad består af unikaprodukter, så vi har, hvad der er på lager, og der er ikke altid mulighed for at bestille flere.

Vi køber så vidt muligt varerene direkte fra producenten, som i vores tilfælde typisk vil være en landfamilie med en væv i stuen eller en lille familievirksomhed med et atelier i gården. Visse varer finder vi også på de lokale markeder.

Som sagt kan gassisk brugskunst nemt finde direkte anvendelse i danske hjem, men vi laver også produktudvikling i samarbejde med vores producenter, så vi får kunst tilpasset den europæiske trend, og de tilegner sig viden om vores kriterier.

Vi håber på en win, win, win situation !!!

Karen Meyer og Sophie Nordentoft, Madam Græskar ApS

Madam Græskar Aps | tlf. 24 21 72 27 (Karen) / 29 42 20 89 (Sophie)| mail. mail@madamgraeskar.dk